DavidKert

Térkövezés

A házunkat körülvevő területek térköve, kiemeli a kert és az otthonunk szépségét!

Térkövezéshez számtalan színben és formában kaphatunk minőségi burkoló köveket, így biztosan megtaláljuk házunkhoz, kertünkhöz a legmegfelelőbbet! 

Egy szép kert stílusához illő járda, tipegő meghatározhatja kertjének hangulatát. Kiemeli és égköve lehet a zöld gyep között kacskaringózó út. 

Térkőnek számtalan felhasználási módját ismerjük, használjuk. Használhatunk járdához, kocsibeállóhoz, medence napozóhoz, grillteraszhoz, virágágyáshoz, lépcsőhöz, de akár egy pihenőteraszhoz is, mindegyik megoldás hasznos és díszíti házunk, udvarunk. Felhasználási lehetőségei szinte korlátlanok.

A nekik szánt funkcióknak megfelelően érdemes térkő burkolatot választani.

A térkővel lerakott területek ízlésesek, dekoratívak, strapabíróak, valamint újrafelhasználható, hiszen, ha át szeretné rendezni kertjét, akkor a térköveket egyszerűen felszedheti, áthelyezheti, ezáltal megújíthatja kertjét és lelkét egyaránt.

Térkövezési munkáinkat a legjobb szakembereinkkel végezzük. Legfőbb szempontunk többek között a megfelelő rétegrend, a tükör elkészítése kellő mélységben a teherbíráshoz kialakítva.

De a legfőbb szempont az elégedett ügyfél és az Ő mosolya a gyönyörű végeredmény láttán.